Om båten

akterdäck bordsdukning windros
Uppdukat på akterdäck

Välkommen ombord på Windros för att uppleva underbara Bohuslän och dess skärgård. Vi angör Bohusläns klassiska öar och ombord hittar du alla bekvämligheter.

Windros erbjuder en stimulerande miljö för umgänge och dialog. Båten är bekvämt inredd och i salongen kan 50 personer sitta till bords. På akterdäck finns också en sittgrupp, för den som vill dinera utomhus. På övre däck kan ni njuta sol, vind och hav i sköna solstolar. I salongen finns en skärm med elektroniskt sjökort. Ombord finns också ett handikappvänligt badrum, som fungerar precis som iland. Totalt rymmer båten 75 passagerare.

Ombord finns en kombinerad bar och cafeteria med fullständiga rättigheter. Personalen ombord är rutinerad och serviceminded. Vi samarbetar med bra cateringföretag och med bra restauranger iland och på öarna. Vi kan också ordna guide som möter er ombord eller under ett öbesök. Vi hjälper er att boka utflyktsmål, buss och mat för er dag, om ni önskar. Som beställare kan du skräddarsy er resa.

Windros är byggd 2005 med tillgänglighet och EU:s nya säkerhetskrav i åtanke. Stor vikt har lagts vid att båten skall vara så tyst som möjligt och ha en exklusiv inredning.

Vi kör sällskap och grupper över hela Bohuslän och har Skaftö i Lysekils kommun som hemmahamn. Nära oss finns Taubeomsjungna miljöer som Malö och Flatö, med skyddade och lummiga farleder. Lysekils skärgård bjuder på öppen horisont, granitkobbar och sälar, liksom genuina ösamhällen på Stora och Lilla Kornö.  Farvattnen innanför Skaftö är väl skyddade och våra båtturer kan därför genomföras även vid blåsigt väder.

Läs mer fartygsfakta inkl. handikappsvänlighet här.