Kontakt

Ingemar och Yvonne Johansson

Hjärtligt välkommen att kontakta Dejlig Cruise AB om båtturer i Bohuslän, kryssningar och sälsafari. Nedan finner Du våra kontaktuppgifter. Det går även bra att använda formuläret nedan.

Uppdatering januari 2024:
Vi har sålt vår passagerarbåt Windros och ser oss nu om efter ny båt. Vi uppdaterar hemsidan igen när uppdatering finns.

Adress:
Dejlig Cruise i Fiskebäckskil AB
Vitsippsvägen 10
451 78 Fiskebäckskil, Sweden
Telefon:
+46 (0)705-09 33 52   (vårt fasta nr har upphört).
Mobil ombord:
+46 (0)705-09 33 52
E-mail
info@dejligcruise.se
Org.nr.
556640-4892

 

Våra båtturer

Dejlig Cruise AB erbjuder kryssningar i vår vackra bohuslänska skärgård. Vi skräddarsyr turer för sällskap och företag. Sommartid öppnar vi också passagerarbåten för allmänheten och erbjuder då dagsturer på utvalda datum, till exempel till Käringön. Då är det bara att boka biljett och komma ombord!

Planerar du för fest & bröllop, en konferens, eller en skärgårdsutflykt för en grupp så står vi gärna till tjänst. Vi kan hjälpa er att skräddarsy ert arrangemang med utflyktsmål, busstransport, guide på öarna, hotellboende, restaurangbesök eller cateringmat ombord – vi samarbetar med de bästa.

Vår kajplats finns vid Kyrkekajen 8 i Fiskebäckskil, intill skutan Kvartsita som har två höga master.

 

Att angöra en brygga

Vi hämtar sällskap vid bryggor på olika orter. Gemensam nämnare för bryggorna är att buss kan köra ända ner till kajen för lätt ombordstigning. Välkomna ombord!