Kontakt

Ingemar och Yvonne Johansson

Hjärtligt välkommen att kontakta Dejlig Cruise AB om båtturer i Bohuslän, konferens ombord, kryssningar och sälsafari. Nedan finner Du våra kontaktuppgifter. Det går även bra att använda formuläret nedan.

Adress:
Dejlig Cruise i Fiskebäckskil AB
Vitsippsvägen 10
451 78 Fiskebäckskil, Sweden
Telefon:
+46 (0)705-09 33 52   (vårt fasta nr har upphört).
Mobil ombord:
+46 (0)705-09 33 52
E-mail
info@dejligcruise.se
Org.nr.
556640-4892

 

Våra båtturer

Dejlig Cruise AB med M/S Windros erbjuder längre och kortare kryssningar i vår vackra bohuslänska skärgård. Vi skräddarsyr turer och konferenser för sällskap och företag. Sommartid öppnar vi också Windros för allmänheten och erbjuder då dagsturer på utvalda datum, till exempel till Käringön. Då är det bara att boka biljett och komma ombord!

Planerar du för fest & bröllop, eller en skärgårdsutflykt för en grupp så står vi gärna till tjänst. Vi kan hjälpa er att skräddarsy ert arrangemang med utflyktsmål, busstransport, guide på öarna, hotellboende, restaurangbesök eller cateringmiddag ombord – vi samarbetar med de bästa.

Windros finns vid Kyrkekajen 8 i Fiskebäckskil, intill skutan Kvartsita som har två höga master.

 

Att angöra en brygga

Vi hämtar sällskap vid bryggor på olika orter. Gemensam nämnare för bryggorna är att buss kan köra ända ner till kajen för lätt ombordstigning. Vi lägger till med fören och ombordstigning sker med ett vanligt steg i samma höjd som bryggan. Inget klättrande, inget balanserande på en lutande landgång. Välkomna ombord!