Båtturer för sällskap

kryssning för grupp och sällskap

Dejlig Cruise AB erbjuder längre och kortare kryssningar i vår vackra bohuslänska skärgård. Vi skräddarsyr turer och konferenser för sällskap och företag. Sommartid öppnar vi också fartyget för allmänheten och erbjuder då dagstur till Käringön och Gullholmen på utvalda datum.

Vår passagerarbåt kan hyras vid till exempel företagsrepresentation, bröllop och fest, utflykter eller andra arrangemang. Vi kan föreslå bra utflyktsmål iland på öarna för er kryssning. Vi ombesörjer också servering ombord av varma och kalla rätter, skaldjursbuffé, barbecues och drycker. Fullständiga rättigheter ombord.  Bilden nedan är en exempelbild och visar vår senaste båt Windros, som såldes till Tyskland i slutet av 2023.

Windros
Windros

Fest och födelsedag

Många väljer att fira sin speciella dag med en båttur i skärgården. När alla samlas ombord på en båt uppstår en särskild samhörighet. Välj mellan kryssning med eller utan mat och guide – vi hjälper dig att skräddarsy precis som du vill ha det.

Grupper och företag

Många grupper väljer att boka oss för sin aktivitet. Gemensamma upplevelser skapar positiva minnen och ombord finns tid för samtal. För företaget erbjuder vi den perfekta miljön för stimulerande möten och konferenser. Båten kan också användas som åskådarbåt vid regatta.

Bröllop

Vad är vackrare än en skärgårdstur efter bröllopet i kyrkan? Alla gäster gläds tillsammans med er, samlade på samma plats. Gifter ni er på ö erbjuder vi transport och vi kan även servera middag ombord. Våra hemmavatten kring Skaftö erbjuder både skyddade leder och hav med öppen horisont, så ni kan välja det som passar er. Vi kan hämta sällskapet på valfri ort, till exempel Lysekil, Göteborg och Ellös. Vill ni ha en rutt från en ort till en annan med landtransport tillbaka hjälper vi er att boka buss.

Vi samarbetar med bra cateringföretag, restauranger och hotell, liksom guider och underhållare.

Här kan ni se några kryssningsförslag. Vi erbjuder också sälsafari. Vårt program är flexibelt så tveka inte att kontakta oss med andra förslag, vi kör ofta rutter planerade av våra gäster. Vi förnyar även utbudet kontinuerligt.