För bussrese-arrangörer

Bussresa i gamla dar

Praktisk information till bussrese-arrangörer om våra kryssningar och båtturer.

Vi bedriver båt- och chartertrafik i Bohuslän, sedan 1983. Vår nuvarande båt, passagerarbåt Windros, är ett nybygge i trafik sedan sommaren 2005, beställd av oss.  Windros har en kapacitet för 75 passagerare och är byggd enligt EU:s gällande säkerhets- och miljökrav. Ombord finns en kombinerad bar och cafeteria, handikappsvänligt badrum, elektroniskt sjökort i salongen samt ett akterdäck och övre soldäck. Stor vikt har lagts på att båten skall ha så tyst gång som möjligt samt ha en exklusiv inredning.

Vårt företag, som heter Dejlig Cruise AB, har hemmahamn Fiskebäckskil på Skaftö, ön som är känd från TV-serien ”Saltön”. Farvattnen innanför Skaftö är väl skyddade och våra båtturer kan därför genomföras även vid blåsigt väder. Från Skaftö är det också kort väg ut till yttersta skären och öppet hav.

50 gäster till bords

Windros är anpassad för cirka 50 sittande gäster vid bord. När ni bokar båten har ert sällskap den för er själva och vi rekommenderar minimum 35 resenärer.

Omväxlande skärgård

Vi har Fiskebäckskil som hemmahamn och trafikerar hela Bohuslän utifrån beställningar. På hemmaplan har vi en underbar och varierad skärgård; dels lummiga och lugna vatten inne vid Malö och Nordströmmarna …  Evert Taube-trakter … dels ytterskärgården med granitskär, öppen horisont och sälar. Tack vare variationen kan våra turer alltid genomföras.

Båtturer

Här hittar ni olika kryssningsförslag som vi hoppas kan vara av intresse. De varierar i längd från 1,5 till 4,5 timmar och dessutom finns en tvådagarskryssning från Göteborg till Fjällbacka. Flera av våra båtturer utgår från Henån på Orust, eller Fiskebäckskil på Skaftö, medan andra körs i Smögens och Fjällbacka skärgård. Alla ombordstigningar är lättillgängliga för bussar och är centralt belägna utgångspunkter för en båttur i Bohusläns skärgård. Vi hoppas någon av kryssningarna väcker ert intresse. Önskar ni hellre en rutt utifrån er egen idé står vi gärna till tjänst.

Välkomna ombord önskar Yvonne & Ingemar Johansson.

Be om offert!

Vi sänder er gärna en offert och svarar på frågor. Lika gärna skräddarsyr vi en kryssning för er.

  Företag/Sällskap *

  Namn *

  E-post *

  Telefon *

  Cirka antal personer *

  Eventuella frågor/meddelanden

  * = Obligatoriskt fält

  [bws_google_captcha]